• Last Post

Boek je overnachting

Tips voor Trips

Groepen

Groepen kunnen steeds terecht bij Toerisme Ieper voor een boeiende daguitstap in Ieper en omgeving. Ons aanbod omvat zowel voorstellen voor volledige dagprogramma's en een à la carte gamma van musea, begeleide wandelingen, rondritten, fietstochten en andere activiteiten  met tussenin voldoende tijd om de streekgastronomie te proeven. Wij reserveren voor jou met plezier een maaltijd volgens één van de formules als je daarnaast minstens twee activiteiten uit onze brochure reserveert. 

Via het keuzemenu zul je merken dat Ieper heel wat te bieden heeft voor een aangename, ontspannende en leerrijke uitstap.

In Ieper valt er heel wat te beleven. Sommige evenementen kunnen een invloed hebben op de keuze van je bezoekdatum. Een overzicht van alle evenementen kun je ook terugvinden op www.toerisme-ieper.be

De voorstellen van dagprogramma's zijn suggesties om een volledige dag door te brengen rond een specifiek thema. Deze zijn uitgewerkt om de organisatie en reservatie van je uitstap zo eenvoudig mogelijk te maken. De vooropgestelde uren kunnen naar eigen wens aangepast worden, ook kun je onderdelen weglaten of toevoegen. Wat uitleg bij de verschillende onderdelen vind je verder bij de à la carte programma's.

Belangrijk om weten is dat voor de busrondritten met de gids de groep zelf moet instaan voor de bus.

Dowload hier de brochure voor groepen 2019.