• Last Post

Boek je overnachting

Tips voor Trips

Avontuurlijke sporten

AVONTUURLIJKE SPORTEN

Sporttrack - dikkebusvijver

1000 en 1 activiteiten voor jong en oud, voor sportief en minder sportief: paintball, mountainbike-tandem, trapauto, gekke fietsen, pocketbike, quad, avonturentocht, kicks, hoogteparcours, vlot, kano, rafting, boog-, kruisboog-, pistool- en karabijnschieten, schuttersparcours, volkssportchallenge (soort 'spel zonder grenzen' met proeven als rikjsacross en kleiblikschieten), speleobox, muurklimmen, jeugdadventure (een mix van activiteiten speciaal voor jongeren), circustechnieken, allerhande zoektochten en nachtspelen, oorlogsroute met tandems met bezoek aan de Pool of Peace en de bunkers van de Lettenberg, enz... En dit aan betaalbare groepsprijzen !! vb. avonturentocht vanaf €8/pers, vlot of kano €9/pers, quad €13/pers, tandemmountainbike €12/pers, karabijnschieten €6/pers, paintball €15/pers, kicks €8/pers, jeugdadventure €12/pers en dropping vanaf €7/pers.
Dus... op naar "Sporttrack', tussen Ieper en Heuvelland, op slechts 4km van het centrum van Ieper en dit aan de oevers van de 36ha schitterende vijver.

Nieuw: het "dikkebusvijverhuis", cafetaria met ruim terras, met zicht op vijver en Kemmelberg, samen met de exclusieve "Vaubantoren", speciaal ingericht voor het organiseren van familiefeesten en bedrijfsevents.

En een grote speelzaal met een 25-tal volksspelen zoals hamertjesspel, tollebak, kikkerspel, trou Madame, kaasspel, ...

Verhuren van mountainbikes (voor volwassenen en kinderen), tandems en gocarts of billenkarren.

Voor prijzen zie www.sporttrack.be

Dikkebusvijverdreef 21, 8908 Vlamertinge 057 215 565 - GSM. 0475 455 666 - mail@sporttrack.be