• Bellewaerde

Boek je overnachting

Tips voor Trips

Bellewaerde

 

 

Meenseweg 497

8902 Ieper (Zillebeke)

Tel: 0032 (0)57 46 86 86 

www.bellewaerde.be

 

Bellewaerde is een dag met de hele familie vol plezier, avontuur en spectaculaire ontdekkingen. De zalige familieattracties doen iedereen daveren van plezier. Jullie leren er honderden dieren van dichtbij kennen.

Er is nu ook een sensationele roofvogeldemonstratie én een superspannende duikshow die uniek is in Europa. En dat maken jullie allemaal mee  in een overweldigende natuur!

Klaar voor een dag die jullie nooit zullen vergeten? Stap binnen in Bellewaerde en de pret begint meteen. In KidsPark worden de grootste dromen van de allerkleinsten werkelijkheid. Durvers in de familie deinzen niet terug voor een spannende duik op de splash van de Niagara en de allerdappersten trotseren de adembenemende coaster, Huracan. Met tientallen attracties midden in het groen beleven jullie samen het ene avontuur na het anderen. Superleuk én leerzaam: in Bellewaerde sta je echt middenin de natuur. Want bellewaerde is ook de thuis van leeuwen, tijgers, apen, olifanten... De Afrikaanse savanne zal jullie verbazen, want van zo dicthbij zien jullie zebra's en giraffen zelden! Tijdens deze bijzondere belevenis maken jullie kennis met de mooiste, verbazingwekkendste en leerrijkste natuur.

Stunt & Dive Show 2016 

Je zult op het puntje van je stoel zitten tijdens deze superspannende show vol adembenemende stunts en duizelingwekkende duiksprongen. Spektakel verzekerd!

Roofvogeldemonstratie 

Van zo dichtbij hebben jullie roofvogels nog nooit gezien! Maak op de nieuwe brug over de vijver kennis met verschillende roofvogels zoals de Chili Arend, Kapgier, de Zwarte Wouw en de Woestijnbuizerd tijdens een duizelingwekkende demonstratie.